לא כל המשמין הוא חטא: מאכלים שכיף וצריך לאכול:

פירה כרובית

קטגוריה ראשית > מתכונים > פשטידות ומאפים

מאת: מערכת Diet

צולם ע"י jules stonesoup

צולם ע"י jules stonesoup

הכרובית היא ירק ממשפחת המצליבים ועשירה בערכים תזונתיים כמו ברזל, סידן, וויטמינים שונים כמו ויטמין C, ויטמין A ועוד.

מנות: 6
קלוריות למנה: 90
מידת הקושי: קל

רכיבים:

1/2 1 כרובית גדולה מופרדת לפרחים
1/2 4 כפות שמנת לבישול 15%
1/2 1 כף קורנפלור
1/3 כוס חלב קר
קורט אגוז מוסקט
1/2 1 כפות חמאה מומסת
מלח ופלפל שחור גרוס טרי

הוראות הכנה:
1.מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים עד להתרככותם. מסננים ומייבשים.
2.מעבירים למעבד מזון ומעבדים למחית יחד עם השמנת. מחזירים לסיר.
3.מערבבים את הקורנפלור והחלב ומוסיפים למחית. מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל ומבשלים על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב כ-15 דקות.
4.מוסיפים את החמאה, מערבבים ומגישים מיד.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.