מאת: מערכת Diet
מס' מנות: 6
קלוריות למנה: 240
זמן הכנה: 30 דקות לא כולל אפיה
מידת הקושי: קל
רכיבים:
2 ראשי ברוקולי
2 תפוחי אדמה בינוניים
1 בצל בינוני חתוך
2 כפיות שמן זית
2 כוסות פטרוזיליה קצוצה
2כפות רוזמרין
4 ביצים
4 כפות שיבולת שועל או 5 כפות קמח מצה
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
הוראות הכנה:
מבשלים את הברוקולי במים רותחים עם כף מלח 10 דקות ומורידים מהאש.
מבשלים את תפוח האדמה במיקרוגל 5- 6 דקות.
מועכים במועך פירה את הברוקולי ותפוח האדמה ושמים בקערה.
מטגנים את הבצל עם שמן הזית עד שמתרכך.
מוסיפים לירקות את הבצל המטוגן, הפטרוזיליה, הרוזמרין, המלח והפלפל השחור ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
טורפים את הביצים עם שיבולת השועל ומערבבים עם תערובת הירקות.
שופכים לתבנית פאי. ואופים בחום בינוני עד שמשחים כ-45 דקות.
הצעת הגשה:
ניתן לקשט בכפית שומשום.