מנות: 4
קלוריות למנה:354
דרגת קושי: קל
רכיבים:
12 כוסות עלי בייבי גרינז (עלים ירוקים שטופים)
2-4 בצלים ירוקים קצוצים, או בצל סגול בינוני פרוס
700 גרם פורל מעושן
5 כפות אגוזי מלך
4 כפיות שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
הוראות הכנה:
1.מחלקים את עלי הבייבי והבצל ל-4 צלחות הגשה.
2.בעזרת מזלג מפוררים את בשר הפורל לפרוסות קטנות, ומניחים רבע על כל צלחת.
3.מפזרים אגוזי מלך, מטפטפים מעל שמן, מתבלים במלח ובפלפל שחור גרוס ומגישים.
הצעות הגשה:
מומלץ לתבל בנוסף בכמה טיפות חומץ בלסמי או חומץ פירותי.
הערות נוספות:
ניתן להוסיף לסלט פטריות טריות, אפונת עדינה, פלפל מכל צבע, סלרי ו/או עשבי תיבול.
בתיאבון!
מאת: מערכת "Diet".