פלפל ממולא בבורגול וטופו

קטגוריה ראשית > מתכונים > מנות ראשונות ונשנושים

מאת: מערכת "Diet".

מנות: 6
קלוריות למנה: 114
מידת הקושי: בינוני

צולם ע"י biskuit

צולם ע"י biskuit

רכיבים:
6 פלפלים בינוניים אדומים או ירוקים
1/2 2 כוסות מרק ירקות צח, מסונן
3 כפיות טימין קצוץ
3 כפיות רוזמרין טרי קצוץ
2 כפיות מיורן טרי קצוץ
1/3 כפית מלח
1/2 1 כוס בורגול יבש
180 גרם ריבועי טופו מסונן
1 עגבנייה קלופה וקצוצה לקוביות

הוראות הכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני.
2. מרתיחים 4 כוסות מים בסיר בינוני.
3. חותכים את ראשי הפלפלים מכיוון הגבעול להשארת "מכסה" ומנקים את התוכן.
4. מניחים את הפלפלים ואת ראשיהם בתוך המים הרותחים, מכסים ומבשלים במשך 2 דקות בלבד. מוציאים את הפלפל מהמים ומסננים. מייבשים על מגבת נייר.
5. מחממים את מרק הירקות, התבלינים ועשבי התיבול בסיר ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה את הבורגול, מנמיכים את האש, מכסים וממשיכים בבישול כ- 10 דקות. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את קוביות הטופו והעגבנייה.
6. ממלאים את הפלפלים בתערובת הבורגול ומניחים בתבנית קטנה חסינת חום. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים עד שהפלפלים מתרככים, כ- 25 דקות.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.