מאת: מערכת "Diet"
מנות: 2
קלוריות למנה: 200
מידת הקושי: קל
רכיבים:
2 לחמניות גדולות
10 עלי ארגולה
4 פרוסות עגבניה
1/2 כוס נבטי אלפלפה
2 כפות גבינה לבנה עד 5% שומן (קוטג` או קשה)
לממרח:
1 כף מיונית דלת קלוריות
1/2 כף ריחן טרי קצוץ
קורט מלח
קורט פלפל שחור
הוראות הכנה:
1. מערבבים ביחד את רכיבי הממרח.
2. פורסים כל לחמניה לרוחב ומורחים את הממרח על שני צידי הלחמניה.
3. מניחים 2 פרוסות עגבניה על מחצית הלחמניה ומעל חצי מכמות הנבטים, כף גבינה ו- 5 עלי ארגולה.
4. מכסים במחצית הלחמניה ומגישים מיד.
בתיאבון!