מתכון לזניה בשר דלת שומן:

מתכון למרק שורש ותפוז

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני מרקים

מנות: 4
קלוריות למנה: 85
מידת הקושי: קל

צולם ע"י yoppy

צולם ע"י yoppy

רכיבים:
350 גרם גזר, פרוס לפרוסות
1 לפת קטנה, פרוסה
1 בצל סגול, קצוץ דק
1 שן שום, כתושה
1 ליטר מרק ירקות מוכן או
1.5 כפות אבקת מרק ירקות מומס במים רותחים
2 כפיות רסק עגבניות
2 כפיות חומץ בלסמי
1 תפוז, מיץ וקליפה מגוררת דק
2 כפיות פטרוזיליה טריה קצוצה
מלח ופלפל שחור טרי טחון

הוראות הכנה:
1. שמים בסיר בינוני את הגזר, הלפת, הבצלים והשום. מוסיפים את המרק, רסק העגבניות והחומץ. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה 15-20 דקות עד שהירקות מתרככים.
2. בעזרת בלנדר / ממחה ידני טוחנים את המרק עד שהוא מסמיך. מוסיפים את מיץ וקליפת התפוז ואת הפטרוזיליה. טועמים ומתקנים את התיבול.

הצעות הגשה:
ניתן לקשט בפטרוזיליה או בעירית קצוצה.

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".

לא ניתן להגיב למאמר זה.