מתכון לזניה בשר דלת שומן:

דג הליבוט אפוי עם ירקות

קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים

מנות:6

צולם ע"י ulterior epicure

צולם ע"י ulterior epicure

קלוריות למנה:180

דרגת קושי: קל

רכיבים:
600 גרם פילה דג הליבוט מופשר

3 גזרים
2 פלפלים ירוקים קטנים
1 בצל גדול
6 כפיות מיץ לימון
מלח
פלפל
פפריקה

הוראות הכנה:
1.חותכים את הדגים לשש מנות ומניחים כל מנה במרכז יריעת נייר אלומיניום באורך 30 ס"מ. בוזקים על כל מנה מלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם וכפית מיץ לימון.
2. חותכים את הגזרים לרצועות, את הפלפל לטבעות ואת הבצל לפרוסות. מחלקים את הירקות לארבע מנות ומניחים על הדג.
3.אוספים את פינות נייר האלומיניום אל המרכז ומהדקים אותו היטב בתנועה סיבובית. מניחים על תבנית אפיה שטוחה ואופים בתנור בטמפרטורה גבוהה (235 מעלות צלזיוס) במשך כ-25 דקות, או עד שהדג מתפורר למגע המזלג.

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".

לא ניתן להגיב למאמר זה.