מאת: מערכת "Diet" מנות: 4
קלוריות למנה 350
מידת הקושי: קל
רכיבים:
4 כרעי עוף
2 תפוחי עץ ירוקים "גרנד" 1/2 כוס צימוקים
4 כפות דבש
4 כפות רוטב סויה
4 כפות קטשופ קינמון
הוראות הכנה:
1.פורסים את התפוחים לפרוסות ומניחים אותם בתחתית תבנית משומנת.
2.מערבבים את הדבש, הסויה והקטשופ בקערה, מורחים על העוף ומניחים את העוף בתבנית. שומרים את שארית הרוטב .
3.מפזרים את הצימוקים והקינמון לפי הטעם ומוסיפים את שארית הרוטב.
4.מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום בינוני ל- 3/4 שעה.
5.מורידים את הכיסוי ואופים עוד כ-שעה.
הערות נוספות: מתכון חגיגי לאירועים משמחים!