3 וחצי כוסות קמח כוסמין
1/2 כוס מולסה
2 ביצים
1/2 כוס שמן זית או אחר
1/2 כפית סודה לשתייה.
קינמון, ציפורן, הל,ג'ינג'ר לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים עם וו לישה במיקסר, או בידיים, מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ.
יוצרים עיגולים וממלאים בתמרים (ניתן לקנות מחית תמרים ללא גלעין בסופרמרקט ובבית טבע), ניתן גם להשתמש בתמרים אורגניים יבשים מסוג מג'הול, לטחון אותם ללא החרצנים במעבד מזון עם מעט מים רותחים, קינמון, ציפורן ושומשום. או למלא במילויים שונים כמו פרג, אגוזים, שוקולד מריר, חלב או כל מילוי אחר.
אופים בחום של 170 מעלות בין 10-15 דקות.
בתאבון ופורים שמח!