כיצד להתמיד בדיאטה?:

מתכון דל קלוריות לעוגיות שוקו-צ'יפס טעימות!

כללי > מאמרים נבחרים > קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכונים לפי קלוריות > קטגוריה ראשית > מתכונים > עוגות ועוגיות > קטגוריה ראשית > מתכונים > קינוחים ומתוקים

12.12.12

קלוריות- 170.7

שומן- 5 גרם

חלבון- 1.4 גרם

פחמימות- 34.5 גרם

סיבים- 1.4 גרם

סוכר- 25.4 גרם

 

מצרכים:

חצי כוס סוכר

חצי כוס סוכר חום

2 כפות חמאה, מומסת

1 חלבון ביצה

2 כפות רוטב תפוחים

כפית תמצית וניל

1/2 כוס קמח סולת מחיטה מלאה

1/2 כוס קמח רגיל

רבע כפית סודה לשתייה

קורט מלח

חצי כוס מיני שוקו-צ'יפס

אופן הכנה:

  1. מחממים מראש תנור ל-350 מעלות. לשים ניירות אפייה על תבנית התנור ולרסס אותם בספריי בישול.
  2. בקערה גדולה- לשים קמח, סודה לשתייה ומלח ולערבב. בקערה אחרת להקציף סוכרים, חמאה, ביצה, רסק תפוחים ווניל עד לקבלת מרקם קל ואוורירי.
  3. להקציף היטב חומרים יבשים לתוך החומרים הרטובים בשתי הוספות עד שהתערובת מעורבבת היטב. אם הבלילה נראית יותר גושית מאשר חלקה להוסיף רק טיפת מים בכל פעם (רק אם צריך), עד שהבלילה הופכת לחלקה.
  4. להוסיף שוקו-צ'יפס ולקפל את התערובת.
  5. לקחת בכל פעם כפית מהתערובת אל התבנית וליצור עוגיות במרחק של סנטימטר אחת מהשנייה.
  6. לאפות 8-10 דקות. להוציא מהתנור ולתת לעוגיות לעמוד 5 דקות לפני הוצאתן מהתבנית ולהניח להן להתקרר מעט לפני ההגשה.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.