ענת גרין היא קונדיטורית המתמחה באפיה אורגנית הכוללת חומרי גלם טבעיים כמו קמח חיטה או כוסמין, ביצים חופשיות ואורגניות וסוכר קנים אורגני. ענת מספרת כי עם השנים
הבינה את חשיבותם הגדולה של מרכיבי המזון שמטיבים עם קהל לקוחותיה וחבריה הקרובים.
" עם הזמן הטרידה אותי התחושה שהעוגות והעוגיות המסבות עונג כה רב לאנשים מסביבי, לאו דווקא תורמות לבריאותם, וגמלה בליבי ההחלטה להפוך את העולם שלי למודע ובריא יותר".
ענת מציעה לנו להנות משני העולמות: אפיה אורגנית עשירה ומוקפדת, המבוססת על חומרי גלם שטובים לעיכול, לגוף ולנשמה.
האם יש אבקת אפייה מיוחדת לאפייה אורגנית או משהו אחר שעושה אותה פעולה – למעט סודה לשתייה . במילים אחרות – מותר להשתמש באבקת אפייה רגילה או שיש אבקת אפייה אורגנית?
היי נילי
אבקת אפייה רגילה מכילה מלחי אלומניום שאינם נחשבים לבריאים. ישנן אבקות אפיה בריאות יותר ללא אלומניום. חג שמח!