מאת: מערכת Diet
כדאי לשלב מנת חלבון בדיאטה. בשר מין החי מהווה מנת חלבון טובה לגוף ולהתפתחות השרירים. הוא מכיל גם ברזל וויטמינים מקבוצה B.
איכלו בשר רזה כמו חזה עוף או הודו, פולקע או ירך ללא עור. בשר שמקורו בהודו מכיל כ – 3% שומן בלבד, בשר עוף מכיל כ- 6% שומן. כשיש לכם תיאבון לנתח בשר עסיסי, בקשו בקצביה את החלקים הבאים: כתף, פילה, שייטל, צ`אק, וייסבראטן, או סינטה. חלקים אלו מכילים בממוצע כ – 10% שומן.
המנעו במידת האפשר מאיברים פנימיים כמו כבד או לבבות. הם מכילים כמות גדולה מאוד של שומן.