מרק אטריות אורז

מנות: 6
קלוריות למנה: 110
מידת הקושי: קל

צולם ע"י  the gifted photographer

צולם ע"י the gifted photographer

רכיבים:
2 כפיות שמן
2 כרשות, פרוסות דק
2 גזרים, חתוכים למקלות
1 זר בצל ירוק, קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
1 פלפל חריף ללא גרעינים קצוץ דק
3 קוביות או כפית וחצי אבקת מרק ירקות
1 כפית ממרח ווסבי (WASABI) או חזרת
180 גרם פטריות שיטקי, חתוכות
1 כף כוסברה או עירית קצוצה
75 גרם אטריות אורז דקות
2 כפות רוטב סויה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 כפית זרעוני שומשום לקישוט

הוראות הכנה:
1. מחממים בסיר גדול את השמן ומאדים את הכרשה, הגזר והבצל הירוק בחום גבוה למשך 2–3 דקות. מוסיפים את השום והפלפל החריף וממשיכים באידוי עוד מספר דקות.
2. מוסיפים את אבקת מרק הירקות ו- 1.2 ליטר מים רותחים. מערבבים פנימה את רוטב הווסבי או החזרת, מוסיפים את הפטריות, הכוסברה או העירית ואטריות האורז ומבשלים כ- 10 דקות.
3. מתבלים את המרק ברוטב הסויה, מלח ופלפל. יוצקים ל- 4 קעריות מרק. מקשטים בשומשום ומגישים.

בתיאבון!

2 תגובות ל“מרק אטריות אורז”

  1. מאת טל:

    אפשר בלי סויה? אני אלרגית….

  2. מאת editor:

    היי טל ! אפשר בלי סויה. תוסיפי קצת יותר מלח למתכון. בהצלחה! ספרי איך יצא…