מתכון למרק ירקות

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני מרקים

מנות: 6
קלוריות למנה: 80
מידת הקושי: קל

2 גבעולי סלרי קצוצים
1 כרישה בינונית (החלק הלבן)
1 פלפל קטן קצוץvegveg.jpg

2 גזרים קצוצים במגרסה גסה
1 ראש כרוב לבן קטן קצוץ
1 בצל קטן קצוץ
1 כף שמן זית
2 שיני שום כתושות
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כפית מיץ לימון
1 כפית סוכר או ממתיק אחר
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה:

1. מחממים סיר גדול (לפחות 4 ליטר) על אש גבוהה, מוסיפים את כף השמן ומאדים את הבצל, השום והכרשה עד שיזהיבו.
2. מנמיכים את האש, מוסיפים לסיר את הירקות לפי מידת קשיותם ומאדים תוך כדי ערבוב, עד שהירקות מתרככים.
3. מוסיפים כ-1.5 ליטר מים (תלוי במידת הסמיכות הרצויה) ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מוסיפים את הפטרוזיליה והתבלינים וממשיכים לבשל כ- 1/2 שעה נוספת.

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".

לא ניתן להגיב למאמר זה.