מנות: 7-8
קלוריות למנה: 60
מידת הקושי: קל
רכיבים:
1 כרובית בינונית מגוררת
3-4 גזרים מגוררים דק
1 בצל לבן גדול קצוץ
2 כפות סולת
מעט שמיר ופטרוזיליה קצוצים
כף אבקת מרק פטריות
מלח, פלפל שחור
מעט שום כתוש
הוראות הכנה:
1.מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל על אש נמוכה עד להזהבה.
2.מוסיפים את הכרובית, הגזר המגורר והסולת ומטגנים במשך 2-3 שניות.
3.מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ומבשלים כ-5 דקות.
4.מוסיפים אבקת מרק עוף, תבלינים ושום כתוש וממשיכים לבשל עוד כ-10 דקות.
5.בודקים סמיכות ומוסיפים מים לפי הצורך.
6.מוסיפים פטרוזיליה ושמיר ומרתיחים פעם נוספת לדקה שתיים.
בתיאבון!
מאת: מערכת "Diet".