מאת: מערכת Diet
מנות: 4
קלוריות למנה: 110
מידת הקושי: קל
רכיבים:
1 כף שמן
1/2 בצל גדול קצוץ
1/2 פלפל אדום
1/2 פלפל ירוק
1-2 גבעולי סלרי
1-2 קישואים
4 מלפפונים גדולים
1 כף אבקת מרק
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
1 כפית שמן זית (לא חובה)
הוראות הכנה:
1. בסיר גדול מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל ומאדים.
2. מוסיפים את שאר הירקות חתוכים, מוסיפים רבע כוס מים ומאדים תוך כדי ערבוב.
3. מוסיפים מים כדי כיסוי ומביאים לרתיחה.
4. מוסיפים את אבקת המרק ואת התבלינים ומבשלים עד שהירקות מתרככים.
5. לפני ההגשה טוחנים בממחה ומטפטפים את שמן הזית.
בתיאבון!
מאת: מערכת "Diet".