מנות: 4
קלוריות למנה: 75
מידת הקושי: קל
רכיבים:
2 כוסות סלרי חתוך לחתיכות
2 כוסות מים
1.5 כפיות אבקת מרק (פרווה)
1 כוס חלב דל שומן
1.5 כפות קמח
1.5 כפות מרגרינה
1/3 כפית מלח סלרי
1 כף עלי פטרוזיליה קצוצים דק מאד
1.5 כפות עלי סלרי לקישוט
הוראות הכנה:
1.מבשלים את חתיכות הסלרי במים ואבקת המרק, עד להתרככותם.
2.ממיסים את המרגרינה במחבת. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב, עד שכל השומן נספג בקמח. מוסיפים בהדרגה את החלב ובוחשים כל הזמן, עד שמתקבל רוטב לבן חלק לגמרי.
3.מוסיפים למרק את הרוטב, הפטרוזיליה ומלח הסלרי ומרתיחים.
4.מגישים בקעריות ומקשטים בעלי סלרי קצוצים דק.
בתיאבון!
מאת: מערכת "Diet".