מתכון לזניה בשר דלת שומן:

מתכון למרק סלרי

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני מרקים

מנות: 4
קלוריות למנה: 75
מידת הקושי: קל

צולם ע"י jasonlam

צולם ע"י jasonlam

רכיבים:
2 כוסות סלרי חתוך לחתיכות
2 כוסות מים
1.5 כפיות אבקת מרק (פרווה)
1 כוס חלב דל שומן
1.5 כפות קמח
1.5 כפות מרגרינה
1/3 כפית מלח סלרי
1 כף עלי פטרוזיליה קצוצים דק מאד
1.5 כפות עלי סלרי לקישוט

הוראות הכנה:
1.מבשלים את חתיכות הסלרי במים ואבקת המרק, עד להתרככותם.
2.ממיסים את המרגרינה במחבת. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב, עד שכל השומן נספג בקמח. מוסיפים בהדרגה את החלב ובוחשים כל הזמן, עד שמתקבל רוטב לבן חלק לגמרי.
3.מוסיפים למרק את הרוטב, הפטרוזיליה ומלח הסלרי ומרתיחים.
4.מגישים בקעריות ומקשטים בעלי סלרי קצוצים דק.

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".

לא ניתן להגיב למאמר זה.