מנות: 4
קלוריות למנה: 90
מידת הקושי: קל
רכיבים:
3-4 קישואים בהירים קלופים וחתוכים לחתיכות
3-4 קישואים כהים (זוקיני) קלופים וחתוכים לחתיכות
1 בצל בינוני קצוץ
1 שן שום כתושה
1 כף שמן
1 כף מחוקה אבקת מרק בטעם עוף (פרווה)
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
קורט אגוז מוסקט
הוראות הכנה:
1. בסיר גדול מחממים את השמן ומאדים את הבצל והשום. נזהרים שלא יישרפו.
2. מוסיפים את הקישואים ומים כדי כיסוי. לפחות 4-5 כוסות, תלוי בסמיכות הרצויה.
3. מביאים לרתיחה, מוסיפים את אבקת המרק, מערבבים ומנמיכים את האש. מבשלים עד שהקישואים מתרככים, מתבלים ומבשלים עוד מספר דקות.
5. בעזרת ממחה, רצוי ממחה יד, טוחנים את המרק לעיסה חלקה כדי שהמרק יהיה סמיך . לסמיכות מועטה יותר מוסיפים מים.
בתיאבון!
מאת: מערכת "Diet".