מאת: מערכת Diet
מנות: 2
קלוריות למנה: 238
מידת הקושי: קל
רכיבים:
1/2 כוס בורגול דק, לא מבושל
1/2 כוס בצל ירוק, קצוץ; או בצל יבש, קצוץ
מלח ופלפל לפי הטעם
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס נענע טרייה, קצוצה
1/6 כוס מיץ לימון, או יותר, לפי הטעם
2 כפיות שמן
1 עגבניה בשלה
הוראות הכנה:
1. משרים את הבורגול במים כדי כיסוי 10-15 דקות. מסננים היטב במסננת דקה.
2. מערבבים את הבורגול עם הבצל הקצוץ, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים היטב.
3.לפני ההגשה: קוצצים את העגבניות ומוסיפים לסלט. מגישים על מצע עלי חסה או עלי גפן.
בתיאבון!