מאת: מערכת Diet
מנות: 4
קלוריות למנה: 110
מידת הקושי: קל
רכיבים:
180 גרם כרוב לבן, חתוך לרצועות דקות
1.5 מקלות סלרי , חתוכים דק
1/2 פלפל ירוק , חתוך דק מאוד
3 בצלים קטנים קצוצים דק
4 כפיות יוגורט יווני 0% שומן
4 כפיות שמיר טרי קצוץ (לא חובה)
1/2 כפית זרעוני קימל (לא חובה)
1/3 כפית חרדל דיז`ון
1 כפית שטוחה חזרת לבנה מוכנה
1/2 כפית טבסקו
2 כפיות חומץ בן יין אדום
2 כפיות שמן זית
מלח ופלפל שחור טחון טרי
קורט פפריקה חריפה
הוראות הכנה:
1. מערבבים את הכרוב, הסלרי, הפלפל הירוק והבצלים בקערה גדולה.
2. מערבבים היטב בקערית את החרדל, החזרת, הטבסקו והחומץ. טורפים בהדרגה את השמן כך שיתקבל רוטב חלק, מוסיפים את היוגורט ומתבלים היטב.
3. מוסיפים את הרוטב לסלט ואת השמיר והקימל ממש לפני ההגשה כדי שהסלט ישמור על פריכותו. בוזקים מלמעלה מעט פפריקה חריפה ומגישים.
בתיאבון!