לביבות קישואים וגבינה

מאת: מערכת Diet

מתכון נהדר ודל קלוריות המכיל קישואים וגבינה. אפשר לכבד את כל בני המשפחה והחברים.
מנות: 6
קלוריות למנה: 162
מידת הקושי: קל

צילום: Ned Raggert

צילום: Ned Raggert

רכיבים:
3 כוסות קישואים, מגוררים
250 גרם גבינה לבנה 5% שומן
3 ביצים 1
1 בצל גדול, קצוץ דק
4.5 כפות קמח רגיל
מלח ופלפל שחור טחון טרי
תרסיס שמן לטיגון


להגשה:

גביע יוגורט או לבן 3% שומן
חופן שמיר קצוץ


הוראות הכנה:

שמים את הקישואים במסננת, ומנקזים את הנוזלים. סוחטים היטב ומעבירים לקערה.
מוסיפים לקישואים את יתרת החומרים, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים היטב.
מרססים מחבת טפלון בתרסיס שמן ומחממים על אש בינונית.
צרים מהבלילה 12 לביבות ומטגנים משני הצדדים.

מגישים עם רוטב היוגורט והשמיר.


בתאבון!



4 תגובות ל“לביבות קישואים וגבינה”

  1. מאת חגית עזר:

    לדעתי אפשר גם בתור פשטידה

  2. מאת editor:

    היי חגית!
    אפשר גם בתור פשטידה, בוודאי. תוכלי להתעדכן במתכונים נוספים וכן בתחרויות מתכונים בדף הבית שלנו "מבשלים בריא" שכתובתו: http://www.facebook.com/Healthy.Cooking
    יום כיף!

  3. מאת ורד:

    האם מבשלים את הקישואים במים תחילה?

  4. מאת admin:

    היי ורד
    אין צורך לבשל אותם לפני הכנת הלביבות. פשוט לגרד אותם דק בפומפיה. שיהיה לך טעים ונעים.. ספרי לנו איך יצא.