מאת: ד"ר דורית מאיר, דיאטנית קלינית http://www.dorit-meir.com
3 ביצים, 1 קופסת גבינה לבנה 3%, 100 גרם גבינה מלוחה 5%, 3 כפות קמח, 2 כפות אבקת מרק: בצל\פטריות\ עוף, 4 כפות פטרוזיליה חתוכה, 4 כפות שמיר קצוץ, 3 כוסות ירק מאודה: פטריות\קישואים\כרובית\ברוקולי\תרד\בצל, מלח, פלפל, כפית חרדל, 4 פרוסות גבינה צהובה לייט.
אופן ההכנה: לערבב בקערה את כל החומרים, לשמן תבנית אפיה בכפית שמן, לצקת לתוכה את התערובת, לפזר חתיכות גבינה צהובה מעל, לאפות בחום בינוני עד שהפשטידה מוכנה. אפשר לאכול רבע פשטידה לארוחת צהריים או שמינית לארוחת ערב.
בתיאבון !