מנות: 6
קלוריות למנה: 140
מידת הקושי: קל
רכיבים:
1/4 כוס פירורי דגני בוקר מפוררים דק
1/4 כוס קמח
1/4 כוס קמח תירס
1/2 כפית אבקת אפיה
תבנית שקעים או סלסלות אפיה מאלומיניום
4 כפות שמן
1/2 ביצה
1/2 כוס חלב דל שומן
4 כפות סוכר חום בהיר
הוראות הכנה:
1.מחממים תנור לחום בינוני ומשמנים מעט את התבנית (רצוי בתרסיס שמן).
2.מערבבים היטב את כל החומרים במערבל או במעבד מזון, עד שמתקבלת עיסה דלילה.
3.ממלאים כל שקע כדי 3/4 מנפחו.
4.אופים בחום בינוני כ-30 דקות עד שמזהיב, או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
בתיאבון!
מאת: מערכת "Diet".