מאת: מערכת "Diet".
מנות: 6
קלוריות למנה: 221
מידת הקושי: בינוני
רכיבים:
6 עלי בצק פילו
3 חבילות עלי מנגולד שטופים היטב
2 בצלים בינוניים
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן
2 ביצים טרופות
150 גרם גבינה בולגרית % 5 שומן
6 כפות גבינת קוטג` % 1/2 שומן
מלח ופלפל לפי הטעם
תרסיס שמן
הוראות הכנה:
1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
2. קוצצים את עלי המנגולד (החלק הירוק בלבד) ואת הבצל.
3. מחממים את השמן במחבת ומאדים את הבצל, השום ועלי המנגולד עד שהירקות מתרככים.
4. מסננים מהנוזלים ומערבבים עם הביצים, הגבינות והתבלינים.
5. מרססים תבנית חסינת אש בשמן, מניחים 6 חצאים מעלי הפילו ומרססים בשמן. מניחים על עלי הפילו את תערובת עלי המנגולד ומעליה את 6 החצאים הנותרים של עלי פילו ומרססים בשמן. אופים כ- 20 דקות עד שמשחים.
בתיאבון!