מנות: 8
קלוריות למנה: 125
מידת הקושי: קל
רכיבים:
2 קופסאות פטריות שמפיניון חתוכות
3 ביצים
2 כפות קמח לבן תופח
2 כפות קמח מלא תופח
4 גבעולי בצל ירוק קצוץ
150 גר' גבינה מלוחה 5% מפוררת
100 גר' גבינה צהובה 5% מפוררת
1 כוס חלב דל שומן
מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
1.מערבבים את הקמח עם הביצים עד לקבלת בלילה אחידה.
2.שוטפים את הפטריות היטב במי ברז להסרת כל חומרי השימור ומוסיפים לבלילה.
3.מוסיפים את שאר החומרים לבלילה, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה.
4.מעבירים לתבנית משומנת ואופים בתנור בחום בינוני עד להזהבה.
הצעות הגשה:
ניתן לקשט בפטריות טריות או בגמבה אדומה.
הערות נוספות:
ניתן להמיר את הקמח והגבינה הצהובה בגביע גבינת קוטג' 5%.
בתיאבון!