פשטידת אטריות וגבינות

קטגוריה ראשית > מתכונים > פשטידות ומאפים

מאת: מערכת "Diet".

מנות: 5
קלוריות למנה: 144
מידת הקושי: קל

צולם ע"י avlxyz

צולם ע"י avlxyz


רכיבים:

200 גרם אטריות דקות
1/2 1 ביצים טרופות

125 גרם גבינה בולגרית 5% שומן
1/2גביע קוטג' 5% שומן

הוראות הכנה:
1. מבשלים את האיטריות "אל דנטה".
2. מרססים בתרסיס שמן תבנית בינונית.
3. מערבבים את כל החומרים ומשטחים בתבנית.
4. אופים עד השחמה.

הצעות הגשה:

מומלץ להגיש בליווי סלט חי.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.