מאת: מערכת Diet
מנות: 2
קלוריות למנה: 200
זמן הכנה: עשר דקות
מידת הקושי: קל
רכיבים:
2 ביצים
1/8 כוס מים או חלב
1 כפית חמאה
2פרוסות של הגבינה המועדפת עליך
1/4 כוס בצל קצוץ
1/4 כוס פלפל ירוק חתוך
מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
1.טורפים בקערה את הביצים והחלב (או המים)
2.מחממים את החמאה במחבת קטנה ומטגנים את הבצל הקצוץ והפלפל הירוק, עד שהבצל משחים קלות
3.מוסיפים את תערובת הביצים והחלב, מפוררים את הגבינה מעל ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
4.מקפלים את האומלט לשתיים ומגישים.
בתיאבון!