איך לשמור על הבריאות בגיל הזהב:

שטרודל תפוחי עץ מבצק פילו

קטגוריה ראשית > מתכונים > קינוחים ומתוקים

מנות: 6
קלוריות למנה: 220
מידת הקושי: קלapplepie

רכיבים:
לבצק:
9 עלי בצק פילו
3 כפות שמן, לבירוש

למלית:
6 תפוחי עץ סמיט, קלופים, מנוקים מליבות ופרוסים דק
3 כפות צימוקים
3 כפות סוכר חום
1/2 1 כפית קינמון טחון
1 כפית עמילן תירס (קורנפלור)
1/2 כפית קליפת לימון מגוררת

הוראות הכנה:
1. מפשירים את עלי הפילו לפי הוראות היצרן. שוטחים עלה על משטח ומברישים בשמן. פורסים עלה נוסף ומברישים גם אותו בשמן. ממשיכים כך עם כל העלים.
2. מערבבים את כל חומרי המלית ביחד ושוטחים אותה על הבצק.
3. מגלגלים את הבצק לגלילה ומסמנים חלוקה ל-6 מנות.
4. מניחים על תבנית מכוסה בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה.
5. אופים כ-20 דקות, או עד שהבצק מזהיב. זורים אבקת סוכר.
הצעות הגשה:
אפשר להגיש חם או קר עם כדור גלידת וניל/סורבה פירות.

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".

לא ניתן להגיב למאמר זה.