מנות: 5
קלוריות למנה: 92
מידת הקושי: קל
רכיבים:
לסורבה:
1/4 ליטר יוגורט 4% שומן
2 כפות דבש
3 עלי מרווה
2 כפות סוכר
1/4 כפית מלח
לרוטב:
50 גרם דובדבנים ללא גלעינים
50 גרם פטל טרי
1 כוס מים
מיץ מלימון אחד
הוראות הכנה:
לסורבה:
1. מכניסים את כל החומרים לקערה ומערבבים.
2. לאחר שהתערובת הופכת אחידה מכניסים הכל למכונת סורבה ומפעילים עד שהסורבה מוכן. למי שאין מכונה: מקפיאים את התערובת, מוציאים ומקפיצים עד שהתערובת מוכנה.
לרוטב:
מרתיחים את החומרים על אש גבוהה במשך דקה ומצננים.
הצעת הגשה:
מניחים את הרוטב בתחתית קערית ומעל כדור סורבה.
בתיאבון!