סורבה יוגורט ברוטב פירות יער

קטגוריה ראשית > מתכונים > קינוחים ומתוקים

מנות: 5
קלוריות למנה: 92
מידת הקושי: קל

צולם ע"י goyumcha

צולם ע"י goyumcha

רכיבים:
לסורבה:

1/4 ליטר יוגורט 4% שומן
2 כפות דבש
3 עלי מרווה
2 כפות סוכר
1/4 כפית מלח

לרוטב:
50 גרם דובדבנים ללא גלעינים
50 גרם פטל טרי
1 כוס מים
מיץ מלימון אחד

הוראות הכנה:

לסורבה:
1. מכניסים את כל החומרים לקערה ומערבבים.
2. לאחר שהתערובת הופכת אחידה מכניסים הכל למכונת סורבה ומפעילים עד שהסורבה מוכן. למי שאין מכונה: מקפיאים את התערובת, מוציאים ומקפיצים עד שהתערובת מוכנה.

לרוטב:
מרתיחים את החומרים על אש גבוהה במשך דקה ומצננים.

הצעת הגשה:
מניחים את הרוטב בתחתית קערית ומעל כדור סורבה.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.