מאת: מערכת Diet
מנות: 2
קלוריות למנה: 175
מידת הקושי: קל
רכיבים:
2 תפוחי עץ בינוניים לאפיה
2 כפיות סוכר חום
2 כפיות דבש
3 חצאי אגוזי מלך קצוצים
1 כף גדושה צימוקים
מעט קינמון
הוראות הכנה:
1. מוציאים את ליבת התפוחים ושמים בתבנית אפייה המתאימה למיקרוגל.
2. בקערית קטנה מערבבים את הסוכר, הדבש, האגוזים, הצימוקים והקינמון.
3. ממלאים באופן שווה את חורי ליבות התפוחים. את שאר המלית יוצקים מלמעלה.
4. שמים את התבנית בתנור המיקרו גל בחום גבוה ל- 6 דקות, או עד שהתפוח התרכך. אפשר לאפות את התפוחים גם בתנור אפייה בחום בינוני.
בתיאבון!