מאת: מערכת Diet
מנות: 6
קלוריות למנה: כ-400
מידת הקושי: קל
רכיבים:
1 שמנת מתוקה 15%(השף הלבן)
3 כפות "כמו סוכר"
1 יוגורט ביו/לבן/גבינה לבנה עד 5% שומן
חצי כוס חלב 3%
1 כף ליקר כולשהו
2 חבילות פתי בר
לציפוי:
פירות העונה(מה שיש בבית)/ פרורי הפתי בר.
הוראות הכנה:
1.מקציפים את השמנת המתוקה, מוסיפים את הסוכר ומקציפים שוב.
2.מוסיפים לשמנת המוקצפת את היוגורט/הגבינה ומניחים לצינון במקפיא.
3.מניחים בקערה קטנה חצי כוס חלב ומערבבים עם הליקר.
4.טובלים את הביסקוויטים בתערובת החלב והליקר ומניחים בכלי מרובע. מומלץ להניח את הביסקוויטים צמוד אחד לשני בשיכבה אחת בלבד.
5.יוצקים בזהירות את תערובת השמנת עם היוגורט בגובה של כס"מ לפחות.
6.באופן דומה יוצרים שכבה נוספת של ביסקוויטים לעוגה.
7.ניתן לצפות את העוגה בכל פרי שיש בבית או לחילופין-בפירורי פתי בר.
בתיאבון!