מאת: מערכת "Diet".
מנות: 20
קלוריות למנה: 128
מידת הקושי: קל
רכיבים:
6 ביצים
10 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
500 גרם גבינה לבנה 5% שומן
500 גרם גבינה לבנה % ½ שומן
20 ביסקוויטים פתי בר
הוראות הכנה:
1. מרסקים את הביסקוויטים לפירורים בעזרת פטיש לשניצלים בתוך שקית ניילון או טוחנים במטחנה חשמלית. משטחים על תבנית עגולה מס` 26. מהדקים בידיים רטובות.
2. מפרידים בזהירות את הביצים לחלבונים וחלמונים לשתי קערות גדולות.
3. מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד שמתקבלת תערובת אוורירית. מוסיפים את הווניל ואת הגבינות וממשיכים להקציף עד שהתערובת אחידה.
4. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה ומקפלים בזהירות לקערת הגבינה.
5. יוצקים את תערובת הגבינה על הביסקוויטים.
6. מכניסים לתנור קר ואופים בחום בינוני- נמוך (170 מעלות) כ- 40 דקות או עד שהיא מזהיבה וקיסם הננעץ בה יוצא יבש. מקררים בתנור בדלת פתוחה מעט.
בתיאבון!
אחיינית שלי הכינה. יצאה עוגה גבוהה ומרשימה. טעים!