מאת: מערכת Diet
מנות: כ-30 כפות
קלוריות למנה: 38
מידת הקושי: קל
רכיבים:
250 גרם (1 קופסה) בולגרית מעודנת 3%
5 כפות לבן "גיל"/"אשל" 3%
3 כפות צנובר קלוי
100 גרם עגבניות מיובשות
4 כפות שמן זית
2 כפות מים
הוראות הכנה:
1. קוצצים את העגבניות המיובשות, משרים בשמן זית ומים לשעתיים לפחות.
2. בקערה מפוררים את הגבינה הבולגרית ומערבבים עם הגיל/אשל עד לקבלת תערובת חלקה .
3. יוצקים את התערובת לצלחת הגשה ויוצרים גומה במרכז.
4. מוציאים את העגבניות המיובשות מהמישרה ומניחים בגומה. מפזרים את הצנוברים הקלויים.
הצעות הגשה:
מומלץ להגיש עם לחם קל קלוי.
בתיאבון!