מנות: 6
קלוריות למנה: 390
מידת הקושי: קל
רכיבים:
400 גר' פסטה פוזילי
2 קופסאות עגבניות מרוסקות
2 בצלים בינונים קצוצים
4 שיני שום כתושות
2 כוסות בזיליקום טרי קצוץ
2 כפות שמן
1 כף טימין יבש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
40 גרם גבינת פרמזן מגוררת
הוראות הכנה:
1.מבשלים את הפסטה ומסננים.
2.מטגנים את הבצל והשום בכף שמן.
3.מוסיפים את העגבניות והטימין ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים כ-15 דקות.
4.מוסיפים את הבזיליקום הטרי וממשיכים לבשל כ-5 דקות נוספות.
5.מורידים מהאש ומוסיפים את הפסטה ואת גבינת הפרמזן.
בתיאבון!
מאת: מערכת "Diet".