מאת: מיה בן אפרים, דיאטנית קלינית ומייסדת Food coaching
מרכיבים:
1 כוס קינואה
2 כוסות מים
1/2 כוס אננס משומר ללא תוספת סוכר
1 שן שום כתושה
1/2 בצל קצוץ
3 כפות עלי בזיליקום קצוצים
1/4 כפית אבקת קארי
3 כפות רוטב סויה
3 כפות אגוזי ברזיל קצוצים
מעט שמן סומסום
1 כפית דבש
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
אופן ההכנה:
מבשלים את הקינואה על פי ההוראות.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ומתבלים במעט מלח.
מצננים את הקינואה.
חוצים את האננס וקוצצים לקוביות קטנות.
בווק או במחבת טפלון מזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום, האננס והאגוזים ומטגנים כשתי דקות.
מוסיפים את הקארי, הדבש והסויה ומערבבים היטב. מבשלים כשתי דקות ומוסיפים את הבזיליקום, מלח ופלפל. טועמים ומתבלים בחצי כפית שמן סומסום טהור.
בתאבון!
מאת: מערכת "Diet".