מאת: הגולשת יהודית גולן
את המתכון הזה קיבלתי מאורית שוורץ.
מרכיבים:
30 פטריות שמפיניון טריות, חתוכות ללא הגבעול
15 משמשים מיובשים חתוכים לחצאים (שני עיגולים)
1 חבילת גבינת עזים פרומעז, חתוכה לפרוסות
אופן ההכנה:
שוטפים ומנקים את הפטריות. חותכים ומורידים את גבעולי הפטריות. פורסים את המשמשים המיובשים כך שנוצרים שני עיגולים מכל משמש. חותכים פרוסות פרומעז בעובי כ-1/2 ס"מ. מוציאים תבנית ומניחים עליה נייר אפייה. מניחים את הפטריות ההפוכות על התבנית.
צורת סידור המנה: מרכיבים את המנה ע"י הנחת המשמש המיובש מצדו הפנימי והרטוב על הפטריה ההפוכה (ראש הפטריה נוגע בתבנית). מניחים מלמעלה את פרוסת הגבינה. מכניסים לתנור בחום של כ-180 מעלות במשך כ-10 דקות או עד שהגבינה קצת מתקשה ומקבלת צבע צהוב-כתמתם. אוכלים חם או פושר.
בתאבון!