- פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה - https://www.diet.co.il -

עוגיות שיבולת שועל אגסים מיובשים ופקאן

Posted By admin On 26 בינואר 2010 @ 12:38 In מתכוני גולשים | Comments Disabled

עוגיות שיבולת שועל אגסים מיובשים ופקאן
חצי כוס חמאה
כוס מלאה חתיכות באורך קצת פחות מסנטימטר של אגס מיובש
3/4 כוס סוכר חום
1 ביצה
2 כפות דבש
1/2 כפית תמצית שקדים
כוס + 2 כפות קמח
כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
2 כוסות שיבולת שועל
כוס פקאנים קצוצים
אופן ההכנה:
לחמם מראש תנור ל 350 מעלות
להמיס חמאה במחבת גדולה, להוריד מהאש, ולהוסיף את כל שאר המרכיבים תוך ערבוב.
לחלק את הבצק לעוגיות, לסדר על תבנית משומנת, או על נייר אפייה, במרווחים של כ-4ס"מ אחת מהשנייה.
לאפות בין 11-13 דקות עד להזהבה. אפו פחות זמן לעוגיות נימוחות, ויותר זמן לקריספיות!
מאת: הגולשת חיה רימון מנצרת עילית

רכיבים:
חצי כוס חמאה
1 כוס גדושה של חתיכות באורך קצת פחות מסנטימטר של אגס מיובש
3/4 כוס סוכר חום
1 ביצה
2 כפות דבש
1/2 כפית תמצית שקדים
כוס + 2 כפות קמח
כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
2 כוסות שיבולת שועל
כוס פקאנים קצוצים
 

אופן ההכנה:

לחמם מראש תנור ל 350 מעלות
להמיס חמאה במחבת גדולה, להוריד מהאש, ולהוסיף את כל שאר המרכיבים תוך ערבוב.
לחלק את הבצק לעוגיות, לסדר על תבנית משומנת, או על נייר אפייה, במרווחים של כ-4ס"מ אחת מהשנייה.
לאפות בין 11-13 דקות עד להזהבה.
אפו פחות זמן לעוגיות נימוחות, ויותר זמן לקריספיות!

Article printed from פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה: https://www.diet.co.il

URL to article: https://www.diet.co.il/%d7%a7%d7%98%d7%92%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%99%d7%aa/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%93%d7%99%d7%90%d7%98%d7%94/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%a9%d7%99%d7%9d/5620-%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%99%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%a9%d7%95%d7%a2%d7%9c-%d7%90%d7%92%d7%a1%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%91%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a4%d7%a7%d7%90

כל הזכויות שמורות ל © 2009 Diet.co.il.