מאת: מערכת Diet
מנות: 1
קלוריות למנה: 379
דרגת קושי: קל
רכיבים:
150 גרם פילה דג סלמון
1 כף שמן זית
פרוסות לימון דקות
מיץ מלימון אחד
שן שום כתושה
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
הוראות הכנה:
1.לרפד תבנית בנייר אלומיניום גדול מספיק כדי לכסות את הדג.
2. למרוח את שמן הזית על הפילה משני הצדדים ולהניח בתבנית.
3.לתבל את הדג במיץ הלימון והתבלינים ולקשט בפלחי הלימון.
4. לסגור את נייר הכסף הרמטית על הדג אבל לא להצמיד אותו ולאפות כחצי שעה בחום בינוני.
הצעות הגשה:
ניתן להגיש בליווי ממרח אבוקדו
בתיאבון!