מתכון לזניה בשר דלת שומן:

כבד עגל בפטריות

קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים

כבד הוא בשר עשיר בברזל ודל בשומן, שתי תכונות שהופכות אותו למאכל בריאותי ואיכותי.

הכבד קל להכנה ובישול, אז הנה מתכון פשוט, מהיר ובעיקר טעים.

בתאבון.

 

צולם ע"י  girl interrupted eating

צולם ע"י girl interrupted eating

מנות: 4
קלוריות למנה: 180
מידת הקושי: קל

רכיבים:

500 גרם כבד עגל
100 גרם פטריות משומרות חתוכות
1/3 כוס רוטב סלט צרפתי דל קלוריות

הוראות הכנה:

1.מסננים ושוטפים את הפטריות ומשרים אותן ברוטב הסלט ל-30 דקות.
2.מסירים מהכבד את שכבת העור הדקה ופורסים לפרוסות בעובי בינוני.
3.מסננים את הפטריות ומברישים את פרוסות הכבד משני הצדדים ברוטב שסונן.
4.מניחים את הכבד בגריל למשך 4 דקות, הופכים ומוסיפים את הפטריות על הכבד. משאירים בגריל עד שהכבד מתרכך למשך 4 דקות נוספות.

הערות נוספות:

במקום כבד עגל ניתן להשתמש בכבד בקר

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.