מאת: מערכת "Diet"
מנות: 6
קלוריות למנה: 226
מידת הקושי: בינוני
רכיבים:
500 גרם בשר סטייק
3 פלפלים ירוקים חתוכים לרצועות
3 עגבניות גדולות קלופות וחתוכות לקוביות
1/2 בצל גדול פרוס לטבעות
1 שן שום כתושה
2 כפות שמן
2/3 כוס מים
3 כפיות שטוחות אבקת רוטב בשר
2 כפות רוטב רויאל
כפית מלח
הוראות הכנה:
1.מסלקים את השומן המיותר מהבשר וחותכים אותו לרצועות דקות.
2. מחממים את השמן בסיר כבד בגודל בינוני ומשחימים בו את הבשר. מסננים את השומן המיותר.
3.מוסיפים לסיר את המים, פרוסות הבצל, השום, אבקת רוטב הבשר, רוטב רויאל, מלח ומעט פלפל. מכסים היטב ומבשלים על אש קטנה במשך 50 דקות.
4.מוסיפים לסיר את רצועות הפלפל ואת העגבניות וממשיכים לבשל עד שהפלפל מתרכך, במשך 6-8 דקות.
5.בעזרת כף מחוררת מעבירים את הבשר והירקות לקערת הגשה. אם יש צורך מוסיפים לרוטב מים רותחים לקבלת כמות של חצי כוס, ומגישים בנפרד.
הצעות הגשה:
הערות נוספות:
במקום בשר סטייק ניתן להשתמש בבשר הודו אדום
בתיאבון!