מאת: מערכת Diet
מנות: 2
קלוריות למנה: 250
מידת הקושי: בינוני
רכיבים:
200 גרם בשר הודו
2 עגבניות בגודל בינוני
1/2 כף עלי פטרוזיליה קצוצים
1 כפית צלפים, מסוננים
1/4 כוס מים
1 כף שמן
1/2 כפית רוטב רויאל
קורט מלח שום
קורט אורגנו
הוראות הכנה:
1.חותכים את הבשר לפרוסות ומשטחים בפטיש מטבח. משחימים את הפרוסות במהירות בשמן החם ומסלקים את השומן המיותר.
2.חולטים את העגבניות במים רותחים, מקלפים וחותכים אותן לחתיכות קטנות ומוסיפים לבשר.
3.מוסיפים גם את המים, רוטב הרויאל, הפטרוזיליה, הצלפים, מלח השום והאורגנו. מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 15-20 דקות.
4.מסירים את המכסה וממשיכים לבשל על אש קטנה, עד שהבשר רך, כ-10 דקות נוספות. אם הנוזלים התאדו יתר על המידה מוסיפים רבע כוס מים.
5.בעת ההגשה יוצקים את הרוטב על הבשר.
בתיאבון!