מאת: מיה בן אפרים, דיאטנית קלינית ומייסדת Food coaching
מצרכים עבור 4 מנות:
600 גרם כבד עוף
3 בצלים גדולים
3 כפות חרדל דיז'ון
3 כפות סילאן תמרים
1/4 כוס יין אדום
2 כפות אבקת מרק בצל
2 כפית אבקת מרק עוף
מעט פלפל שחור ופפריקה מתוקה
1/4 כוס מים רתוחים לבישול
ספריי קנולה
טיפ: השתמשו במחבת טפלון להקטנת כמות השמן.
אופן ההכנה:
חותכים את הבצלים לחצי וקוצצים לפרוסות, מרססים מעט מאוד שמן קנולה ומכניסים את הבצלים עד שישחימו ויתאדו.
את הכבדים מוסיפים כשהבצל חום.
מערבבים ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה נוספת. מוסיפים את החרדל, המרקים בחצי כוס מים רותחים, היין האדום, הסילאן, הפפריקה והפלפל.
מכסים עם מכסה עד שהרוטב מצטמצם והכבדים מוכנים.
בתאבון!