לביבות תפוחי אדמה ובטטה

קטגוריה ראשית > מתכונים > מנות ראשונות ונשנושים > קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני חגים > מתכונים לחנוכה

מאת: פזית סבג

כ-62 קלוריות ללביבה.
25  יחידות.
דרגת קושי: קל.
זמן הכנה: עד חצי שעה.

לביבות תפוחי אדמה ובטטה

לביבות תפוחי אדמה ובטטה

המצרכים הדרושים:

4 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים
בטטה אחת בינונית מקולפת
2 ביצים
חצי חבילת כוסברה
4 שיני שום
רבע כוס פירורי לחם
שמן קנולה לטיגון
מלח ופלפל לבן

אופן ההכנה:

פורסים את תפוחי האדמה והבטטות ומבשלים במים עד שמתרכך.

מסננים את המים ומועכים לפירה.

מוסיפים לתערובת כוסברה קצוצה ושיני שום קצוצות דק.

מוסיפים ביצים, תבילים ופירורי לחם ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.

מחממים את השמן במחבת.

יוצרים מהתערובת לביבות שטוחות ומטגנים עד הזהבה.

עוד מתכוני חנוכה:
לביבות גבינה מתוקות
לביבות קישואים וגבינה

עוד ב-Diet

מאגר מתכונים ענק
מתכונים לפי קלוריות
תפריט דיאטה יומי
מחשבון BMI
מחשבון חישוב קלורית
מחשבון דיאטה

לא ניתן להגיב למאמר זה.