מתכון לזניה בשר דלת שומן:

עוף בדבש, תפוחי עץ וצימוקים

קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים

מאמרים נוספים לראש השנה: מתחזקים עם ברזל בשנה החדשה, דיאטה גם בחגים, תפוח עץ אפוי, תה תפוחים טבעי לקטנטנים, שטרודל תפוחי עץ מבצק פילו, שפע הרימון, תזונה נכונה ודיאטה בחג

מאת: מערכת "Diet" מנות: 4
קלוריות למנה 350
מידת הקושי: קל

צולם ע"י jessicafm's

צולם ע"י jessicafm's

רכיבים:
4 כרעי עוף
2 תפוחי עץ ירוקים "גרנד" 1/2 כוס צימוקים
4 כפות דבש
4 כפות רוטב סויה
4 כפות קטשופ קינמון

הוראות הכנה:
1.פורסים את התפוחים לפרוסות ומניחים אותם בתחתית תבנית משומנת.

2.מערבבים את הדבש, הסויה והקטשופ בקערה, מורחים על העוף ומניחים את העוף בתבנית. שומרים את שארית הרוטב .
3.מפזרים את הצימוקים והקינמון לפי הטעם ומוסיפים את שארית הרוטב.
4.מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום בינוני ל- 3/4 שעה.
5.מורידים את הכיסוי ואופים עוד כ-שעה.

הערות נוספות: מתכון חגיגי לאירועים משמחים!

לא ניתן להגיב למאמר זה.