2.12.12
לפעמים בא לכם לנשנש משהו מול הטלוויזיה, סתם בזמן קריאת עיתון או בתור מנה ראשונה ומרשימה, מלאת טעמים וניחוחות, נסו אנטיפסטי- מתכון פשוט להכנה המכיל שלל ירקות בריאים לפי טעמכם האישי, ללא טיגון.
מרכיבים:
ירקות- בחרו את הירקות האהובים עליכם, אין כאן חוקים!
בטטות- פרוסות דק
ברוקולי- מפורק לפרחים
עגבניות שרי- שלמות
חציל- פרוס לעיגולים דקים
כרובית- מפורקת לפרחים
קישואים- פרוסים לעיגולים
גמבה- פרוסה לרצועות עבות
אספרגוס
שיני שום
תיבול- רוזמרין, טימין, שמן זית, מלח שחור (לפי הטעם)
אופן הכנה:
** לחמם את התנור מראש מבעוד מועד על 220 מעלות
1. לשטוף ולייבש את הירקות
2. לחתוך את הירקות ולהניח בתבנית התנור, המכוסה בנייר כסף
3. לפזר תבלינים לפי הטעם
4. לשים בתנור ל- 40 דקות
בתיאבון!
מומלץ- להגיש לצד גבינת עיזים או גבינת פטה דלת-שומן, משתלב מדהים עם טעמי הירקות.