ספיישל חנוכה: מתכון ללביבות תפוחי אדמה

מאמרים נבחרים > קטגוריה ראשית > מתכונים > מנות ראשונות ונשנושים > קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני גולשים > קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני חגים > קטגוריה ראשית > מתכונים > קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני חגים > מתכונים לחנוכה

דרגת קושי: קל להכנה

כמות: 20 לביבות

חנוכה, חג האורים כבר כאן ואיך אפשר שלא לעשות הפסקה מהדיאטה ולטעום סופגניה או לביבה טעימה שמזכירה נשכחות.

 

מרכיבים:

3 ביצים

כוס קמח

שמן זית

פלפל

מלח

תפוחי אדמה (8 בינוניים או 6 גדולים)

אופן ההכנה:

1. מגרדים את כל תפוחי האדמה בפומפייה עד ליצירת רצועות תפוחי אדמה

2. שמים את הרצועות בקערה ומערבבים אותן עם שאר המרכיבים (מספיקה כפית מלח וחצי כפית של פלפל, כמובן שזה תלוי בטעם).

3. לאחר שהתערובת נראית כעיסה אחת יוצרים ממנה כדורים, אותם יש למעוך בין הידיים כדי שישתטחו וכדי להוציא את הנוזלים.

4. מטגנים במחבת עם שמן זית, עד לקבלת צבע זהוב.

5. ניתן לפזר סוכר למעלה או גבינה ולהגיש.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.