הסוף לקנאה: מתכון לפיצה שמותר לאכול

מאמרים נבחרים > קטגוריה ראשית > מתכונים > מנות ראשונות ונשנושים > קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני גולשים > קטגוריה ראשית > מתכונים > קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכונים לילדים > קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכונים לפי קלוריות > קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכונים לתוספות > קטגוריה ראשית > מתכונים > פשטידות ומאפים

מידע תזונתי:

קלוריות: 106, חלבון: 6 גרם, פחמימות: 16 גרם, שומן: 3 גרם, שומן רווי: 1 גרם, נתרן: 248 מ"ג, סיבים: 3 גרם.

מרכיבים:

3 לחמניות עגולות מחיטה מלאה מחולקות לחצי (6 חצאים)

חצי כוס רוטב פיצה או רוטב פסטה

1/2 כוס גבינת מוצרלה, מגורדת

תוספות לפיצה (לבחור 3):

גזר מגורד

פטריות חתוכות

ברוקולי קצוץ

גושי אננס

פלפל ירוק או אדום קצוץ

קישואים פרוסים

אופן הכנה:

  1. למרוח כף אחת של רוטב על בכל מחצית לחמנייה.
  2. בחרו 3 תוספות בצבעים שונים וסדרו אותן בשכבה אחת על-גבי הרוטב.
  3. פזרו כף אחת של גבינה על כל פיצה.
  4. הניחו את הפיצות בתבנית עם נייר אפייה ואפו בחום גבוה במשך 10 דקות או עד שהגבינה נמסה.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.