מנות: 6
מידת הקושי: קל
רכיבים:
300 גר' אבוקדו ללא קליפה וגרעין
1/2 1 גביעי יוגורט 1.5% שומן
1/2 1 כוס מרק בטעם עוף, מקורר
4 כפיות מיץ לימון
1 בצל קטן לבן קצוץ
3 כפות בצל ירוק קצוץ
מעט טבסקו
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
הוראות הכנה:
1.מערבלים את האבוקדו והיוגורט במעבד מזון עד שמתקבלת מחית אחידה.
2.שופכים את מחית האבוקדו והיוגורט לקערת הגשה, מוסיפים את מרק העוף, מיץ הלימון, הבצל הלבן, התבלינים והטבסקו ומערבבים היטב.
3.מחלקים ל-6 קעריות הגשה, מפזרים בצל ירוק לפי הטעם ומגישים קר.
בתיאבון!
מאת: מערכת "Diet".