מתכון חזה עוף מתובל עם אורז ובצל סגול:

סלט פסטה ברוטב מפתיע

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכונים לתוספות

מאת: מערכת Diet

מנות: 4
קלוריות למנה: 116
מידת הקושי: קל

50 גרם פסטה יבשה, פרפרים אפשר בכל צבע

50 גרם פסטה יבשה, פרפרים אפשר בכל צבע

רכיבים:
50 גרם פסטה יבשה, פרפרים
3 כפות מיונית דלת קלוריות
4 כפיות רוטב עגבניות
4 כפיות יוגורט טבעי %½ 1 שומן
1 כפית מיץ לימון
מספר טיפות רוטב טבסקו
2 מקלות סלרי, קצוצים
1/2 פלפל אדום או צהוב, קצוץ
1 מלפפון בינוני, קצוץ
1/2 תפוח עץ אדום, קצוץ
מלח ופלפל שחור טרי, טחון
כמה עלי חסה טריים, קרועים לחתיכות קטנות

הוראות הכנה:
1. מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות היצרן, שוטפים ומסננים היטב.
2. בקערה גדולה מערבבים היטב את המיונית, רוטב העגבניות, היוגורט, מיץ הלימון והטבסקו.
3. יוצקים את הפסטה לתוך קערת הרוטב. מוסיפים את הסלרי, הפלפל, המלפפון והתפוח. מתבלים במלח ופלפל , מערבבים בעדינות עד שהרוטב נספג.
4. מרפדים 4 קעריות הגשה בעלי חסה קרועים וממלאים בתערובת הפסטה.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.