מנות: 6
קלוריות למנה: 435
מידת הקושי: קל
רכיבים:
600 גרם פסטה פנה
3 כפות שמן
3 שיני שום פרוסות דק
פטריות פורטובלו לפי הטעם
פטרוזיליה קצוצה
מלח לפי הטעם
הוראות הכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. בזמן שהפסטה מתבשלת פורסים את הפטריות לפרוסות דקות, ללא רגלי הפטריות.
2. במחבת גדולה מחממים את השמן עם השום. כאשר השמן חם מאוד מקפיצים בתוכו את הפטריות למשך כשתי דקות.
3. מוסיפים את היין ומרכזים את הנוזלים. מוסיפים מלח לפי הצורך, ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.
4. כאשר הפסטה מוכנה מעבירים למחבת ומחממים כדקה נוספת. מגישים חם.
בתיאבון!
מאת: מערכת "Diet".